• Telpon: + 86-0755 28684337
  • E-mail: georgexie@goodlylight-tech.com
    • banner1
    • banner2
    • banner3

    Babagan awake dhewe

    Éndah Light Technology Co., LTD.  dibangun 2015 lan dumunung ing Shenzhen.Weare fokus ing nyediakke jinis lampu portable njero ruangan customers.Justafter kita siji taun, kita kasil oleh dateng lan dipimpin memuji withexcellent kualitas lan price.Our completive Pelanggan customer kang ora mung ing ChinaMainland, nanging uga ing Eropa, Amerika lan Asia.Most ing Tenggara saka ourcustomers sampun ngembangaken hubungan malah kuwat, saka businesspartner biasa kanggo partner strategi bisnis. Supaya bisa ketemu karo customersrequirements kita, kita dibangun sampèk cahya pabrik-Grand Champ LightingTechnology Co, Ltd ing Huizhou. Ing cara iki, produk kita karo liyane completiveprices lan produk sawetara ana kandungan, Saka driver LED kanggo lampu LED, saka lampparts to Complete lamps.We iku supplier of USA Target, Walmart lan BBB.

    Ing 2017, miturut syarat manycustomers, kita sinau lan ngisin orders.As mail ing lineshopping ora mung dipun tampi ing China, nanging uga ing kabeh liwat produk world.Nowour sing sukses lan bisa didol ing Amazon lan Taobao, TMall.COM Lan  JD .com  karo kualitas apik lan prices, paket cilik especiallyour sing tampi dening kita pelanggan.

    Éndah cahya, iku yourgoodly Pilih lan nggawe cahya dadi apik!

    Products kita

    NEWSLETTER

    ok
    Tampilan Online Chat!