за нас

Добредојдовте во

Добро светлосна технологија CO.LTD

Технологија за осветлување Гранд Шампион Хуижоу ДОО

Кои сме ние ?

Добро светло технологија копродукции, ООД. е изградена 2015 година и се наоѓа во Шенжен. Ние се фокусираме на снабдување на видови на внатрешни преносни светилки за нашите клиенти. Само по една година, успешно ја добиваме довербата на клиентот и пофалбите со висок квалитет и одлична цена. Нашите клиенти не се само во Кина , но исто така и во Европа, Америка и во Југоисточна Азија. Повеќето од нашите клиенти развија уште посилна врска, од обичен деловен партнер до партнер за деловна стратегија. Со цел да ги исполниме барањата на нашите клиенти, ја изградивме нашата братска фабрика за светло-Grand Champ Lighting Technology Co, LTD во Huizhou. На овој начин, нашите производи со покомплетни цени и палета на производи се збогатуваат, од ЛЕД-возач до ЛЕД-ламби, од делови за ламби до Комплетни светилки. Ние сме снабдувач на САД таргет, Walmart и BBB.

Во 2017 година, според многу барања на клиенти, ние учиме и прифаќаме поштенски нарачки. Како што е on-line купувањето, не само што е добредојдено во Кина, туку и во целиот свет. Сега нашите производи се продаваат успешно на Амазон и Таобао, ТМал. COM и JD.COM со нашиот добар квалитет и цени, особено вашиот мал пакет се добредојдени од нашите клиенти.

Најубаво светло, тоа е yourgoodly Одбери и направете ја вашата светлина биде добро!

HTB19Qr7kC3PL1JjSZFxq6ABBVXaG

Организациска шема

Организациска шема

Nowour производи се продаваат успешно на Амазон и Taobao, TMall.COM И JD.COM со нашиот добар квалитет и цени, especiallyour мал пакет се поздрави од страна на нашите клиенти.


WhatsApp Онлајн Chat!