LED адаптер

ЛЕД-возачот, исто така наречен адаптер за полнач, е еден вид уред за конверзија на напојување. Различен со традиционалните конвертори DC-DC и AC-DC што се користат за регулирање на влезниот волт во „константен напон“, LED драјверот е дизајниран да го регулира тековниот излез.
Има толку многу прекрасни ламби кои веќе не се користат бидејќи приклучокот или прекинувачот не работат. Заменете нов двигател и направете ја светилката повторно светла. Како професионален производител на адаптери, Goodly Light се фокусира на адаптер повеќе од 7 години. Овде можете да најдете видови на адаптер за напојување вклучени 5V предводени, 12V, 36V, 42V или 240V. 12V и 24V адаптери за напојување се многу популарни за проекти со LED светлосни ленти. И ние исто така имаме адаптер за наизменична струја.
Дали барате вистински адаптер за вашата светилка? Контакт со нас! Ние ќе ви понудиме адаптер во соодветна цена засновано на вашите барања.

WhatsApp Онлајн Chat!