• banner1
  • banner2
  • banner3

Rreth nesh

Mirë Teknologjia e Lehta Co, LTD  u ndërtua 2015 dhe E vendosur në fokus Shenzhen.Weare në furnizimin e llojeve të llambave portative të brendshme për klientët tanë.Justafter një vit, ne me sukses marrim besimin e klientit dhe lëvdata të larta me cilësi të shkëlqyeshme dhe cilësi të plotë. Evropa, Amerika dhe Azia Juglindore. Shumica e klientëve tanë kanë zhvilluar një marrëdhënie edhe më të fortë, nga partneri i zakonshëm i biznesit deri tek partneri i strategjisë së biznesit. Në mënyrë që të takohemi me kërkesat tona të klientëve, ne kemi ndërtuar fabrikën tonë vëlla Drita-Grand Champ Ndriçimi Teknologji Co, LTD në Huizhou. Në këtë mënyrë, produktet tona me produkte më kompletuese dhe gamë të produkteve janë pasuruar, nga shoferi LED deri tek llambat LED, nga llamba për tek llambat e plota. Ne jemi një furnizues i USA Target, Walmart dhe BBB.

Në vitin 2017, sipas kërkesave të shumë klientëve, ne jemi duke studiuar dhe përqafuar porositë e postës. Ashtu si në ndaljen e linjave nuk është mirëpritur vetëm në Kinë, por edhe në të gjithë botën.Ndonjëherë produktet tona shiten me sukses në Amazon dhe Taobao, TMall.COM dhe  JD .COM  me cilësinë dhe çmimet tona të mira, posaçërisht paketa jonë e vogël mirëpritet nga klientët tanë.

Bukur Drita, ajo është yourgoodly Zgjidhni dhe të bëjë drita juaj të jetë e mirë!

Produktet tona

GAZETE

Ne rregull
WhatsApp Online Chat!