• Telepon: + 86-0755 28684337
  • Surélék: georgexie@goodlylight-tech.com
    • banner1
    • banner2
    • banner3

    Tentang Kami

    Goodly Lampu Téhnologi Co., LTD.  ieu diwangun 2015 sarta Tempatna di Shenzhen.Weare fokus kana supplying rupa lampu portabel indoor pikeun customers.Justafter urang sataun, urang hasil ménta trust na hight puji withexcellent kualitas sarta price.Our completive Konsumén customer urang henteu ngan di ChinaMainland, tapi ogé di Eropa, Amerika jeung Asia.Most di Tenggara of ourcustomers geus dimekarkeun hubungan malah kuat, ti businesspartner biasa mun pasangan strategi bisnis. Dina raraga papanggih jeung customersrequirements urang, urang diwangun kami lanceukna Lampu pabrik-Grand Champ LightingTechnology Co, LTD di Huizhou. Ku cara kieu, produk urang jeung leuwih completiveprices jeung produk rentang aya enriched, Ti supir LED kana lampu LED, ti lampparts mun Ngabéréskeun lamps.We mangrupakeun hiji supplier of AS Target, Walmart jeung BBB.

    Dina 2017, dumasar kana sarat manycustomers, kami ulikan sarta nangkeup orders.As mail on lineshopping henteu ngan bisa tampi di Cina, tapi ogé di sakuliah produk world.Nowour téh hasil dijual dina Amazon na Taobao, TMall.COM Jeung  JD .com  kalawan kualitas alus urang jeung harga, pakét leutik especiallyour téh disambut ku para nasabah urang.

    Goodly Lampu, éta yourgoodly Pilih sarta nyieun lampu anjeun jadi alus!

    Produk kami

    newsletter

    Oké
    WhatsApp Online Chat!