• Telepon: + 86-0755 28684337
  • Surélék: georgexie@goodlylight-tech.com
  • FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Dupi abdi gaduh urutan sampel pikeun lampu lanté tripod ieu?

    Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

    Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    Sampel perlu 15-20 poé, waktu produksi masal perlu 55-65 poé kuantitas urutan leuwih ti

    Dupi anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun lampu ieu?

    Low MOQ, 100pc pikeun mariksa sampel mangrupakeun sadia

    Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé nepi ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

    Kumaha pikeun lumangsungna hiji supados lampu ieu?

    Firstly hayu urang nyaho sasuai ka nu Anjeun atawa aplikasi.

    Bréh Urang cutatan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa saran urang.

    Thirdly customer confirms sampel jeung tempat titipan keur urutan formal.

    Fourthly Urang ngatur produksi.

    Éta OKE pikeun nyitak logo kuring dina produk éta?

    Sumuhun. Mangga ngawartosan urang resmi saméméh produksi urang jeung mastikeun rarancang firstly dumasar kana sampel urang.

    Ulah anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    Sumuhun, urang nawiskeun 1 taun jaminan kana produk urang.

    Kumaha carana nungkulan faulty?

    Firstly, produk kami dihasilkeun dina sistim kontrol kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang

    ti 3%.

    Bréh, salila periode garansi, urang bakal dikirim lampu anyar kalawan orde baru pikeun kuantitas leutik. keur

    produk tumpak cacad, urang baris ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atawa bisa ngabahas solusi kaasup ulang panggero nurutkeun kaayaan nyata.

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    WhatsApp Online Chat!