Rreth nesh

Mire se erdhet ne

Goodly Light Technology Co.LTD

Teknologjia e Ndriçimit Grand Champ Huizhou LTD

Kush jemi ne

Goodly Light Technology Co, LTD. u ndërtua në vitin 2015 dhe ndodhet në Shenzhen. Ne jemi të përqendruar në furnizimin e llojeve të llambave për klientët tanë. Vetëm pas një viti, ne me sukses fitojmë besimin e klientit dhe vlerësimet e larta me cilësi të shkëlqyeshme dhe çmim plotësues. Klientët tanë nuk janë vetëm në territorin e Kinës , por edhe në Evropë, Amerikë dhe në Azinë Juglindore. Shumica e klientëve tanë kanë zhvilluar një marrëdhënie edhe më të fortë, nga partneri i zakonshëm i biznesit te partneri i strategjisë së biznesit. Në mënyrë që të plotësojmë kërkesat e klientëve tanë, ne ndërtuam vëllanë tonë Fabrika e dritës-Grand Champ Lighting Technology Co, LTD në Huizhou. Në këtë mënyrë, produktet tona me çmime më të plota dhe gamën e produkteve pasurohen, nga shoferi LED te llambat LED, nga pjesët e llambës te llambat e plota. Ne jemi një furnizues i USA Target, Walmart dhe BBB.

Në vitin 2017, sipas shumë kërkesave të klientëve, ne jemi duke studiuar dhe përqafuar porositë me postë. Si në internet blerjet jo vetëm që janë të mirëpritura në Kinë, por edhe në të gjithë botën. Tani produktet tona shiten me sukses në Amazon dhe Taobao, TMall. COM dhe JD.COM me cilësinë dhe çmimet tona të mira, veçanërisht paketën tuaj të vogël e mirëpresin klientët tanë.

Bukur Drita, ajo është yourgoodly Zgjidhni dhe të bëjë drita juaj të jetë e mirë!

HTB19Qr7kC3PL1JjSZFxq6ABBVXaG

Grafik Organizativ

Grafik Organizativ

Produktet Nowour janë shitur me sukses në Amazon dhe Taobao, TMall.COM Dhe JD.COM me cilësinë tonë të mirë dhe çmimet, paketa especiallyour të vogla janë të mirëpritur nga klientët tanë.


WhatsApp Online Chat!