Adapter LED

Drejtuesi LED, i quajtur ndryshe adaptor i karikuesit, është një lloj pajisje konvertimi i energjisë. Ndryshe nga konvertuesit tradicionale DC-DC dhe AC-DC të përdorura për rregullimin e voltit të hyrjes në një "tension të vazhdueshëm", drejtuesi LED është krijuar për të rregulluar prodhimin aktual.
Ka kaq shumë llamba të mrekullueshme që bëhen më të papërdorura, nëse spina ose ndërprerësi nuk funksionojnë. Zëvendësoni një drejtues të ri dhe bëjeni llambën përsëri të ndritshme. Si prodhues profesional i adaptorit, Goodly Light përqendrohuni në adaptor më shumë se 7 vjet. Këtu mund të gjeni lloje të adaptorit të energjisë që përfshijnë 5V të udhëhequr, 12V, 36V, 42V ose 240V. Adaptorët e energjisë 12V dhe 24V janë shumë të popullarizuar për projektet e dritave me shirita LED. Dhe ne gjithashtu kemi adapter AC.
A po kërkoni një përshtatës të duhur për llambën tuaj? Kontaktoni me ne! Ne do t'ju ofrojmë përshtatësin në një çmim të duhur bazuar në kërkesën tuaj.

WhatsApp Online Chat!