кат светилка

кат светилка

Подната ламба обично е поддржана од висока и тешка подлога што ја обезбедува самостојна ламба која не треба да се поставува на работна маса или маса. Може да биде традиционално, дизајнерско, класично или современо. Телото и сенката на ламбата можат да бидат изработени од многу различни материјали, вклучувајќи дрво, метал, ткаенина, стакло, итн.
Дали планирате да купите подна ламба? Ние сме производители на подни светилки и се фокусираме на дрвени подни ламби и метални подни ламби. Можеме да произведеме различни видови на подни светилки на располагање врз основа на вашите очекувања. Нашите производи имаат положено ИСО сертификација и се популарни во Амазон. Вложуваме големи напори да ја постигнеме оваа ситуација како победничка и искрено добредојдевме да пробаме примероци.

WhatsApp Онлајн Chat!